+36 20 950 27 73 info@freshcity.hu

A munkaterület átadása

A felvonuláshoz szükséges szakhatósági engedélyek beszerzése megtörtént, és ezek jogerőre emelkedtek.

A munkaterület átadásához szükséges lezárásokat és a szociális blokkokat telepítettük, a munkavégzéshez szükséges homlokzati állvány és daru telepítése lezajlott. Az ideiglenes áram és vízhálózat kiépítésre került.

Az épület geodéziai felmérése megtörtént, tervegyeztetést követően a kivitelezéshez szükséges mérési pontok kitűzésre kerültek.

Az előírt feltárási és az ezután történő előírt szerkezeti alapmegerősítések és az új vasbeton alaplemez elkészült. Az épület villámvédelmi tervei megvannak és az abban előírt alaplemez alatti hálózat földelő szondákkal történő telepítése megtörtént. A sérült, penészes vakolatot tégla szintig teljesen levertük, a korrodált acélszerkezetű ablakokat és ajtókat kibontottuk és új acélszerkezetű nyílászárókat építettünk be helyettük.

A külső és a belső homlokzat, illetve a lépcsőház felújítása és a liftakna előkészületi munkái megkezdődtek. A homlokzaton fellazult és sérült elvált vakolatot eltávolítottuk, szakszerű javításuk megtörtént és a homlokzatot díszítő kváder csíkozatok pótlása és javítása is elkészült.

A függőfolyosók tartószerkezete felújításra került, a belső udvaron a falon kívüli gyenge áramú vezetékeket kábelcsatornába helyeztük.

Az oromfalak, tűzfalak kéménytestek és lifthochok bontása megtörtént, a használatban lévő kémények felmérése és feltárása befejeződött. Az új kémények méretezése és tervezése folyamatban van.

A padlásfödém feltárás utáni faanyagvédelmi szakvéleménynek megfelelően a bennmaradó csapos fagerendák előírt statikai javítása, pótlása, illetve a vegyszeres mélyvédelem és a felület védelmi munkák elkészültek.

Az ideiglenes és bennmaradó vízszigetelés szerkezete és bevonata megvalósult.

A tető héjazatot, kéményseprő járdákat és bádogos szerkezeteket továbbá a fa tartószerkezeteket elbontottuk.

A vendégfödém készítéséhez szükséges szerkezet építési munkái megkezdődtek.

Call Now ButtonHívjon most!